top of page
Välkommen til Cenika

CENIKA 

VÅR VISION ÄR ATT BLI NORDENS STÖRSTA OBEROENDE LEVERANTÖR AV EL-KOMPONENTER. 

VÄLKOMMEN TILL

År 2016 förvärvades Cenika, med en sammanlagd omsättning på 221 miljoner kronor, av den svenska industriägaren Lifco AB.

Lifco AB, där Carl Bennet AB är huvudägare, är noterat på svenskabörsen.

Lifco AB som kontrollerar 132 företag med tillsammans 3627 anställda i 26 länder och med en total omsättning på 8987 MSEK beslutade år 2017 att sökandet av företag som skulle ingå i vår El-familj tillsammans med Cenika skulle påbörjas. En betydlig satsning som blev startskottet på en spännande resa, som kommer vara med att definiera framtidens nordiska el-marknad.

 

7 månader efter sökandets start är vi en familj på 6 företag, med en total omsättning på 780 MSEK.

Cenika AB

Med focus på nischade företag, entreprenörsanda och decentraliserad organisation vill vi välkomna nya kunder.

 

Vi vill garantera er om att vi kommer göra vårt yttersta för att säkerställa hög kvalité, teknisk kompetens och dokumentation till marknadens bästa priser.

Genom att skära ner på onödiga mellanhänder och kringgå konsulter som vi anser sedan länge haft allt för stor kraft och inflytande på svenska elmarknaden, både offentligt, privat och kommersiellt. Vill vi på Cenika ge dig möjligheten att välja bland våra produkter med hög kvalité och samma höga standard som ett välkänt fabrikat, fast till ett bättre pris.

Vi tycker inte att du, som statlig tjänsteman, installatör eller entreprenör skall styras till att välja ett dyrare märke eller ett som påstås ha en högre standard.

Vi på CENIKA vill ge dig möjligheten att återfå den integriteten som du och dina kunder förtjänar.

Genom att be Cenika om en offert, där du i många fall förhandlar direkt med tillverkaren, är vi övertygade om att du kommer spara pengar.

MISSA INTE VÅR  

KAMPANJ

VÄLKOMMEN TILL NORDIC ELECTRO GROUP

 

VÄLKOMMEN TILL CENIKA 

VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDENS NORDISKA ELBRANCH 

bottom of page