top of page

 

 

Centech Draw är ett ritprogram för Cenikas kunder och bygger huvudsakligen på Finelcomps högt flexibla kapslingssystem.

I Centech Draw kan du rita allt från små vägghängda centraler till golvstående ställverkskapslingar.

Förutom styrsystem och skåp finns det de flesta centraldelarna med såsom  (automater, strömbrytare, överspänningsskydd, mätare, klockor etc.) som Cenika lagerför. Centech Draw uppdateras kontinuerligt med nya komponenter.

Ritningsprogrammet fungerar på det sättet att du drar det du vill ha på arket och du ändrar storleken enkelt genom att dra i komponenten. Eventuella andra anpassningar som t.ex. strömstyrka görs genom att välja i rutan "Visa bilddata".

I rutan "Visa diagramdata" finns också annan användbar information. Komponenterna är indelade i olika lager, de har bilagor som är uppdelade i grupper och de är förprogrammerade för att hålla sig på rätt nivå oavsett när du drar dem på arket.

Centech Draw är en tillvals applikation i Microsoft Visio och Visios grundläggande funktioner fungerar också bra med Centech Draw.

När du är nöjd med ritningen väljer du "Skriv ritningar" för att skapa en flersidig pdf-fil. som visar olika lager som "Skåp med dörr", "Invändig" och "Inredning utan lock". Här är det också möjligt att göra individuella justeringar. Komponenterna som ritats på arket skapar automatiskt en punktlista.

Genom att trycka på "Piece" knappen kommer du att kunna skapa en Excel-fil för egen användning plus en txt-fil som används som order.

Om du vill göra en beställning, skicka bara txt-filen till vårt orderkontor: post@cenika.se

Behöver ni hjälp är ni välkomna att höra av er till oss. Skicka frågor till post@cenika.se eller ring oss på tel: 040-6315500

 

PROVA VÅRT EGNA RITNINGSPROGRAM

CENTECH DRAW

VI KAN RITA ÅT DIG !

Behöver du hjälp med ritning? Vi kan hjälpa dig!

Utifrån dina underlag och önskemål kan vi rita upp en layout och komma med förslag på hur din central kan se ut.

Vi kan även rita hela kretsscheman.

Våra ritningar utförs i programmet Fast El. Som är ett CAD-Baserat ritprogram vilket gör det enkelt och lätt att exportera till Dwg-format som du senare kan öppna i andra Cad-program.

bottom of page