top of page
KAM Göteborg

KAM / SÄLJARE I GÖTEBORGOMRÅDET

Uppgifter:

Med stort eget ansvar för att driva och utveckla affärer, kommer du att marknadsföra och sälja våra/vårt erbjudande gällande lågspänningsprodukter till kunder.

I rollen som fältsäljare/KAM kommer en stor del av din tid kommer ägnas åt att bevara och bygga långvariga relationer med nya och befintliga kunder. I jobbet ingår det också att, delta på mässor samt att aktivt påverka och personligt besöka aktörer i branschen. Resor i tjänsten med övernattning är förekommande.

 

Krav:

För att lyckas och inte minst trivas i rollen behöver du vara en social person som lyssnar och förstår kundernas behov. Du är öppen för och bidrar med nya idéer, har härlig energi och har ett starkt driv. Dessutom tar du egna initiativ, står med båda fötterna på jorden och tror på din egen förmåga. Du arbetar systematiskt och ser till att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på marknaden.

Du har en gymnasieutbildning i grunden, gärna kompletterad med en utbildning på högskolenivå. Det kombinerar du med några års erfarenhet från arbete som säljare/innesäljare, förmodligen inom elbranschen. Har du även arbetat hos en elgrossist, i leverantörsledet eller som elkonsult är det meriterande. Kunskaper i Mamut / Visma och Office samt vana att resa i tjänsten är också ett plus. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska.

Med det sagt, så är din inställning det allra viktigaste.

Så har du lockats av annonsen och tror att du har rätt driv för tjänsten? Då är du mer än välkommen med din ansökan.

 

Kontakta oss för mer information.

             (+47) 917 68 852

              thj@cenika.se

bottom of page